Saraçoğlu Ve İça'dan Cantimur'a Ziyaret

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ile AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Başdanışmanlığına getirilen 22

Saraçoğlu Ve İça'dan Cantimur'a Ziyaret
Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça ile AK Parti İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Teşkilat Başkan Başdanışmanlığına getirilen 22. dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur'u, Parti Genel Merkezindeki makamında ziyaret etti.
Cantimur, "Belediye Başkanı Mustafa İça ile AK Parti İl Başkanımız Kamil Saraçoğlu'nun ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda hizmetlerin en iyisine layık Kütahya halkıyla ilçelerine bundan böyle nasıl daha iyi hizmet verebiliriz hususunda görüş alışverişinde bulunduk" diye konuştu.
Cantimur, millete hizmeti ibadet kabul eden bir anlayışı benimsediğini, Kütahya ve ilçelerine hizmet edebilmek için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini kaydetti.
Kütahyalılar siyasi arenada bu beklenmedik yükseliş karşısında 2011 de yapılacak genel seçimlerde Cantimur'un yeniden milletvekili olacağı yönünde beklentilerinin haklı çıkmaya başlamasından duydukları memnuniyeti dile getirerek," 22. dönem milletvekilliği döneminde sayısız yararlı hizmetlerini gördüğümüz Cantimur'u elbette tekrar vekilimiz olarak görmek isteriz. Hatta o dönemde vekillerimiz arasında yapılan bir ankette Cantimur en başarılı vekil seçilmişti " şeklinde konuştu.