Marmaris'e Denizcilik Marketi

Denizcilik marketi konseptinin Türkiye'deki ilk temsilcisi West Marine, Türkiye'deki dördüncü mağazasını Ekim ayında Marmaris'te açacak.

Marmaris'e Denizcilik Marketi
Kartal, Kalamış ve Bodrum'daki mağazalarının ardından, Ekim ayında açılacak Marmaris mağazasında da müşterilerine 17 farklı kategoride 10.000'den fazla ürünü sunacak. West Marine'in, 700 metrekarelik alana sahip Marmaris mağazası; Netsel Marina, Marmaris Yacht Marina ve Albatros Marina'ya yakınlığı sayesinde denizcilere kolay ve rahat ulaşım olanağı sağlayacak.
Amerika'nın en önemli denizcilik marketleri arasında yer alan West Marine; 2008 yılında geldiği Türkiye'de de denizcilikte bir marka olma yolunda çalışmalarına devam ediyor. West Marine, tekne kılıflarından giyime, hediyelik eşyalardan su sporları malzemelerine, denizcilik ile ilgili kitaplardan yelken donanımına kadar, denizle ilgili her türlü ürünü mağaza konseptinde, tek çatı altında sunuyor. Tüm ürünlerin bir arada bulunduğu, müşterilerin ürünleri deneyerek ve birebir görerek alışveriş yapabileceği West Marine Türkiye'nin ilk ve tek denizcilik marketi konumunda bulunuyor.