Hız limiti yükseltildi
Niğde İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak, İl Trafik Komisyonu tarafından Bor Yolu, Eski Kayseri Yolu ve Eski Adana Yolu güzergâhlarında hız limitinin 65
Belli güzergahlarda hız limitlerinin 50 Km/h gibi düşük bir hızda kalmasının şehiriçi trafik akışını olumsuz yönde etkilediğini, zaman ve yakıt kaybına neden olduğunu belirten Albayrak, bu nedenle hız sınırlarının İl Trafik Komisyonu tarafından 65 km/h olarak yeniden belirlendiğini kaydetti.
İl Emniyet Müdürü Yusuf Albayrak hız ihlallerinde belirlenen hız sınırlarını yüzde 30'a kadar aşan sürücülere 130 TL, hız sınırını yüzde 30'dan fazla aşan sürücülere de 270 TL para cezası uygulanacağına dikkat çekti. Albayrak, 20 Temmuz'dan bugüne kadar bin 404 araç sürücüsüne toplam 257 milyon 420 bin TL para cezası uygulandığını hatırlattı.
