Çine Madran, Ödemiş'in Bileğini Bükemedi
Bölgesel Amatör Lig'deki ilk sezonuna hazırlanan Ödemiş Belediyespor, Aydın'ın BAL'daki temsilcisi Çine Madranspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı.

İLK YARIDA GOL SESİ YOK
28. dakikada ilk yarıdaki en net pozisyonu yakalayan Ödemiş Burak'ın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan İlker Terlemez ile net pozisyondan yararlanamadı. 31. dakikada İlker ile verkaç yapan Melih'in şutunda top az farkla dışarı gitti. 45. dakikada sağdan gelen ortada Serkan Söğüt'ün şutu kalecide kalınca ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı.
İkinci yarıya her iki ekip de değişikliklerle başladı. 48. dakikada Ödemiş'te Nihat'ın uzaklardan vuruşu az farkla dışarı gitti, hemen ardından Çine Madran'ın Ahmet Yapıcı ile bulduğu pozisyonda yine top direk dibinden dışarı gitti.
52. dakikada Çine Mardan takımında Sercan'ın kafa vuruşu üstten auta gitti. Forvet Samet'in oyuna girmesiyle daha üretken bir görüntü çizen Ödemiş aradığı golü penaltıdan buldu. 57. dakikada Samet'in akıl dolu pasına hareketlenen Tuncay ceza alanında düşürülünce hakem Engin Uğuz beyaz noktaya gitti. Penaltıyı Cengiz gole çevirdi.
SEYİRCİLER MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ
66. dakikada Samet'in indirdiği topa hareketlenen Melih sağdan ceza alanına girdi, ortasında boş durumdaki Ali Murat topu kaleciye nişanladı. 77. dakikada Gökhan'ın soldan ortasında Salim çizgi üstünde kafayı vurdu ve skoru 2-0'a taşıdı. 80. dakikada ise Çine Madran'ın yarattığı tehlikede fırsatçılığını konuşturan İbrahim ön direkte farkı bire indiren golü kaydetti. Kalan sürede başka gol olmayınca Ödemiş dördüncü hazırlık maçında üçüncü galibiyetini elde etti.
Hazırlıklarına tesislerinde devam eden kırmızı-lacivertli ekip Pazar günü gerçekleştirilecek sezon açılışında Aydın ekibi Kuşadasıspor ile bir hazırlık maçı daha oynayacak.
