Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'ı Genelkurmay Karargahı'nda ziyaret edecek. (13.30)

Devlet Bakanı Cevde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'ı Genelkurmay Karargahı'nda ziyaret edecek. (13.30)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında DPT Müsteşarı Kemal Madenoğlu ve DPT personelinden oluşan bir heyet Anıtkabir'i ziyaret edecek. Ayrıca, kutlama programı çerçevesinde Ankara Bilkent Otelde resepsiyona, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılması bekleniyor.(10.00 -17.30)

Ankara Sanayi Odası (ASO) ile Kara Kuvvetleri Lojistik Komutanlığı tarafından birlikte gerçekleştirilen "2. Türk Silahlı Kuvvetleri Malzeme Sergisi"nin açılışı ASO 1. OSB'de yapılacak. Açılışa Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Erdal Ceylanoğlu da katılacak. (16.00)

Türk Eczacılar Birliği (TEB) tarafından düzenlenen '10. Türkiye Eczacılık Kongresi'nin açılış töreni gerçekleştirilecek. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer'in katılması bekleniyor. Ayrıca Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti tarafından Ankara Rixos Otel'de düzenlenecek törenle medya ödülleri sahiplerine takdim edilecek. (10.30 - 17.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TÜSİAD'ın düzenlemiş olduğu 'Türkiye için e-Devlet Yönetim Modeline Doğru Mevcut Durum Değerlendirmesi ve Öneriler' raporu tanıtım toplantısına katılacak. (10.30)

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Satış Mağazası'nın açılış törenine katılacak. (12.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Gaziantep'te 3. Halı ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışına katılacak. Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılacak fuar, 4 gün açık kalacak. Fuarda 100'e yakın firma stant açacak (13:00)

Dünya Helal Konseyi'nin 12'nci kongresi Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Denetleme ve Sertifikalandırma Araştırmaları Derneği'nin (GİMDES) ev sahipliğinde İstanbul'da başlıyor. (09.30)

9 Eylül Üniversitesi 2010-2010 akademik yılı açılış töreni yapılacak. (10.00)

Büyük Türk mutasavvıfı Yunus Emre, Aksaray ve Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anılacak. Kırşehir ve Aksaray Valiliği'nin ortaklaşa düzenlediği, Yunus Emre'yi Anma Günü Etkinlikleri, Ulupınar kasabasında bulunan Yunus Emre Anıt Mezarı'nı ziyaret ile başlayacak. (11.00- 13.00)

'Ankara Turizm ve Tanıtma Toplantısı'nın ikincisi Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi'nde, Ankara Valisi Aladdin Yüksel başkanlığında yapılacak. (14.00)

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi ve Uludağ İhracatçı Birliği ortaklığı ile gerçekleştirilecek olan "Her Ay Yeni Bir Ülke Yeni Pazar" projesinin ilki MÜSİAD Bursa Şubesi'nde başlayacak. (19.30)

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 14 yaşında B.Ç. isimli kıza cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle aldığı hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Hüseyin Üzmez'in davası yeniden görülecek. Üzmez'in duruşmaya katılması beklenmiyor. (09.00)

İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi yerel medya eğitimi semineri düzenliyor. (10.00)

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde kara yoluyla Karabük'e gidecek.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Avusturya'da Rapid Wien ile karşılaşacak.(20.00)

Şampiyonlar Lig'i C Grubu'nda İskoçya'nın Glasgow Rangers takımı ile karşılaşan Bursaspor kente dönecek.