Pazarlar'da 230 Aileye Para Yardımı

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 230 fakir aileye nakit para yardımı yapılıyor.

Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe merkezi, belde ve köylerde toplam 230 fakir aileye Ramazan ayı yardımı kapsamında nakit para yardımı yapılıyor. Önceki yıllarda gıda paketleri hazırlanarak yardımlar yapılıyor iken iki yıldır Vakıfça nakit para yardımında bulunuluyor. Vakıf, fakir ailelere toplam 23.000 TL para yardımında bulunulması hedefleniyor. Vakıf yetkilileri, Ramazan Bayramına kadar bu yardımın tamamlanması için çalışıyor.
İhtiyaç sahibi aileler komisyon tarafından belirlenerek gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşılmaya çalışıldığı bildirildi.
Yetkililer, daha önceden belirlenen 230 fakir aileye Ramazan ayı yardımı olarak toplam 23.000 TL para yardımı yapılmaya başlandığı bildirildi.
Yetkililer, "İlçe merkezi, belde ve köyler dâhil 230 aileye nakit para yardımı yapılıyor. Her yıl gıda yardımı olarak yapılan Ramazan ayı yardımlarını üç yıldır nakit para yardımı olarak yapmaya karar verdik ve toplam 230 aileye 23.000 TL para yardımını yapıyoruz. Komisyon tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılmaya çalışıldı. Ramazan ayında herkesin ama herkesin mutlu olmasını istiyoruz" dediler.