Milletvekili İşçilerden 'Evet' Oyu İstedi

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumunda işçilerden "Evet" oyu istedi

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Avukat Yılmaz Tunç, Bartın Organize Sanayi Bölgesinde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, 12 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Anayasa değişikliği referandumunda işçilerden "Evet" oyu istedi.
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yakup Ulupınar, İl Başkan Yardımcısı Cihat Bilgin'le birlikte Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Pinaldi, Madeş, Reyhan Tekstil, Ersan Tekstil, Risan, Yonca Tim ve Teklas firmalarına ait fabrikaları ziyaret ederek, fabrikalarda işçilerle sohbet etti. Milletvekili Tunç, "12 Eylül de demokrasiye 'Evet' diyeceğiz. Demokrasiye 'Evet' demek kalkınmaya 'Evet' demektir. Daha çok iş, daha çok aş demektir" dedi.
İşçilere işlerinde kolaylıklar dileyen Milletvekili Yılmaz Tunç, "12 Eylül Anayasa değişikliğinin ülkemiz için çok önemlidir. Siyasi düşünceniz, oy verdiğiniz partiniz ne olursa olsun, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için 'Evet' oyu verelim, 12 Eylül'de demokrasiye 'Evet' diyerek, kalkınmaya 'Evet' demiş olacağız. demokrasi olmadan kalkınma olmaz. 12 Eylül'de 'Evet' oylarınızla daha fazla işe daha fazla aşa 'Evet' diyeceksiniz" dedi.