Medıcal Park'tan Hekimlere İftar

Medical Park Samsun Hastanesi geleneksel iftar organizasyonları kapsamında Medical Park Samsun Hastanesi ve Samsun Park Tıp Merkezi'nde görev yapan hekimler, aileleri ve hastane yönetimi bir araya geldi

Medical Park Samsun Hastanesi geleneksel iftar organizasyonları kapsamında Medical Park Samsun Hastanesi ve Samsun Park Tıp Merkezi'nde görev yapan hekimler, aileleri ve hastane yönetimi bir araya geldi.
Gülhan Restoran'da düzenlenen iftar yemeği ile ilgili açıklama yapan Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hikmet Çavuş, "Bu yıl Medical Park Samsun Hastanesi olarak gerçekleştirdiğimiz geleneksel iftar yemeğimizde hem hastanemizde hem de tıp merkezimizde görev yapan hekimlerimiz ve aileleriyle bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. İftar yemekleri başta olmak üzere bu türden organizasyonlar hekimlerimizle iş dışında da bir arada olmak ve aileleriyle tanışmak için güzel bir fırsat. İftar organizasyonlarımıza önümüzdeki yıllarda da devam edeceğiz" dedi.
İftar yemeğinde konuşan Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Özcan, "Medical Park ailesi gün geçtikçe genişliyor. Hastanemiz ve tıp merkezimizde görev yapan hekimlerimiz ve aileleriyle bu güzel organizasyonda birlikte olmaktan kıvanç duyuyoruz. Bu tür organizasyonlarımız her zaman devam edecek. Bizler bir aile gibi aynı çatı altında birbirimize duyduğumuz sevgi ve saygıyla daha uzun yıllar bu birlikteliği sürdüreceğiz. Ekibimizin bir parçası olan hekimlerimiz ve aileleriyle birlikte çok güzel bir akşam geçirdik. Başarılarımızın arkasındaki tüm ekibimize katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz" diye konuştu.