Ahmet Türk de mi 'Evet' diyor?

Batman'da dağıtılan broşürler BDP'lileri çileden çıkardı.

Batman’da bazı kişiler cami önlerinde Ahmet Türk’ün resimlerinin yer aldığı "Referanduma evet" broşürleri dağıttı. Aynı broşürlerin evlerde kapı altlarından atıldığını ileri süren BDP Batman İl teşkilatı tepki gösterdi.

Ahmet Türk de mi 'Evet' diyor?

Konuyla ilgili BDP il binasında düzenlenen basın açıklamasında, üzerinde Demokratik Toplum Kongresi(DTK) Eş Başkanı Ahmet Türk’ün resmi ve altında ’Vicdani ve Ahlaki Olarak Evet’i Tercih Ederim’ yazılı broşürü gösteren BDP Grup Başkanvekili ve Batman Milletvekili Bengi Yıldız, evet için her türlü kirli yola başvurulduğunu iddia etti. Bunun, Batman Evet Platformu adına AK Parti tarafından yapıldığını ileri süren Yıldız, "Bugün Batman’da dağıtılan ama nerede kimler tarafından basıldığı belli olmayan, adına Batman Evet Platformu denilen, fakat AKP’nin matbaasından geçtiği çok belli olan bu broşür Batman’ın bütün mahallelerine dağıtılmış. Bu broşürün içerisinde daha önceki DTP eski Genel Başkanımız Sayın Ahmet Türk’ün söylemediği, yalanladığı bir bilgi burada gerçekmiş gibi bu broşürün başlığına konulmuş." dedi.

BDP Grup Başkanvekili Batman Milletvekili Ayla Akat Ata ise Barış ve Demokrasi Partisi olarak boykot tavrını kırmaya yönelik gerçekleştirildiğini savunduğu tüm oyunları bozacaklarını ifade etti.

Ahmet Türk de mi 'Evet' diyor?