Bakan Çelik'ten Gençlere Nasihat

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Partili yöneticilerle beraber Gemlik sahil şeridindeki vatandaşlar ve balık pazarı esanfıyla sohbet etti

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Partili yöneticilerle beraber Gemlik sahil şeridindeki vatandaşlar ve balık pazarı esanfıyla sohbet etti. Sahilde oturan bir grup gencin sohbetine ortak olan Bakan Çelik, kendi hayatından örnekler vererek nasihatta bulundu.
Referanduma sayılı günler kala "evet" kampanyası çalışmalarına hız veren Devlet Bakanı Faruk Çelik, çok sayıda partiliyle beraber referandum turuna zeytiniyle ünlü Gemlik'te devam etti. Çelik, Bursa milletvekili Mehmet Emin Tutan ve AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Oktay Kahveci'nin hazır bulunduğu referandum turu öncesi Çarşı Camii'nde teravih namazı kıldı. Daha sonra Gemlik sahilindeki vatandaşlarla tek tek görüşen Bakan Çelik, özellikle gençlerle ayrı ayrı ilgilendi.
Sahil boyunda yorgunluklarını atan gençlerin sohbetine ortak olan Bakan Çelik, öğütler verdi. Kendi gençliğinden örnekler veren Çelik, "En iyi işi ben yaparım' diyerek yola çıkarsanız başarıyı yakalarsınız" diye nasihatta bulundu.
Gemlik sahilindeki gezisinin ardından balık pazarına giden Çelik, buradaki kahvehanede Gemliklilerle görüştü. Partililer tarafından dağıtılan 'evet' broşürlerinin iyi okunması gerektiğine dikkat çeken Çelik, vatandaşlarla yaptığı koyu sohbetin ardından Bursa'ya döndü.