Ünver,kent Konseyi Başkanı Özdemir Ve Yürütme Kurulu Üyelerinini Kabul Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir ile Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerini kabul etti.

Ünver,kent Konseyi Başkanı Özdemir Ve Yürütme Kurulu Üyelerinini Kabul Etti
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kabulde yaptığı konuşmada, Nevşehir'i tüm mahalleleri ile birlikte daha yaşanılır bir kent haline getirme kararlılığı içerisinde çalışmalar yaptıklarını belirterek,bu çalışmalarda sivil toplum örgütleriyle işbirliğine büyük bir önem verdiklerini söyledi.
Nevşehir'in Türkiye genelinde 4 mevsimi tüm özellikleriyle yaşayan ender kentlerden biri olduğunu ifade eden Ünver, gelişme alanlarını şehrin sadece bir bölümünü değil, dört bir yanını kapsayacak şekilde belirleyerek böylelikle vatandaşların hangi mahallede oturursa otursun Nevşehir'in güzelliklerinden aynı anda yararlanabilir hale getirici bir şehirleşme modeli geliştirdiklerini ifade etti.
Nevşehir Belediyesi'nin vatandaşlara götürdüğü hizmetlerde sivil toplum örgütleriyle olan işbirliğinin etkin hale getirilmesi için çaba harcadıklarını anlatan Ünver, Kent Konseyi'nin de tüm sivil toplum örgütlerinin temel çatısı olması nedeniyle önemsediklerini kaydetti.
Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir'de 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 76. maddesine dayandırılarak kentlerde kentlilik bilincinin oluşturulması,yönetime sivil vatandaşların katılımının sağlanması, saydamlık, şeffaflık ve yerinde yönetişim ile hesap verebilirlik kapsamında kurulduğunu belirterek, bu kuruluşun tüm sivil toplum örgütleri ile valilik, siyasi parti ve belediye temsilcilerinin üyesi olduğunu kaydetti.
Özdemir, Ünver'i 1 Ekim 2010 günü gerçekleştirilecek Kent Konseyi Genel Kurulu'na davet etti.