Senin Kahkahaların canlı mı?

Saba Tümer CNN Türk ekranlarında yayınlanan Bu Gece adlı programında Posta Gazetesi yazarı ve Televizyon eleştirmeni Mesut Yar'ı ağırladı.

Senin Kahkahaların canlı mı?

CNN Türk ekranlarında Saba Tümer'le Bu Gece programında Posta Gazetesi yazarı ve Televizyon eleştirmeni Mesut Yar Konuk oldu. Yazılarında ve Televizyon programlarında Saba Tümer'in kahkahalarını eleştiren Mesut Yar 'Kahkahaların Canlı Mı?' sorusuna Saba Tümer kahkaha atarak cevap verdi.

RTÜK tarafından 7 yılda 1 kez durdurulduğunu söyleyen Mesut Yar, Televizyon durdurma kararlarında hep aynı olan belgeseli yayınlamalarını ilginç bulduğunu söyledi. Türkiye'deki habercilikte mizahı anlatan Mesut Yar amacının keyifli haber okutmak olduğunu ifade etti.

Mesut Yar hafta sonları yayınlanan kendi programında 1 bölümlük çektiği 'Fatmagül'ün laneti ne' bölümü yayınlandı. Dizilerin Televizyon gündemininde çok fazla yer aldığını ve bu yüzden her hafta bir diziyi eleştireceğini dile getirdi. İşte Saba Tümer'le Bu Gece'ye konuk olan Mesut Yar'ın çektiği 1 bölümlük 'Fatmagül'ün Laneti Ne' dizisi...