Polatlı Kent Konseyi olağan kongresi yapıldı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kent konseyi 4'üncü olağan kongresini 13 Eylül Kültür Merkezi'nde yaptı. Kongreye, Kent Konseyi doğal başkanı ve Polatlı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kent konseyi 4'üncü olağan kongresini 13 Eylül Kültür Merkezi'nde yaptı. Kongreye, Kent Konseyi doğal başkanı ve Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, 12, 13 ve 14'ünü dönemlerde Ankara Milletvekilliği yapan Sıtkı Hatipoğlu, Kent konseyi yürütme kurulu üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış ve yoklamanın yapılmasından sonra Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Şaban Yılmaz, Kent Konseyi'nin bir yılda yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Daha sonra söz alan Kent Konseyi ve Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, kent konseylerinin, ekonomik ve sosyal bakımdan şehirde konsensüs oluşturmak, ortak aklı harekete geçirmek için çalıştığını söyledi. Çelik, "Polatlı Kent Konseyi şehir için bilgi ve proje üretmeye devam ediyor. Biz şunu istiyoruz. Polatlı'da yaşayan her kesim, 'iyi ki Polatlı'da yaşıyorum, iyi ki Polatlılıyım' diyebilsin." şeklinde konuştu.

Kent Konseyi faaliyet raporlarının okunması ve onaylanmasının ardından istifa eden yürütme kurulu üyelerinin yerine yeni üye seçimi yapıldı. Kent Konseyi Kongresi, çalışma ve çruplarının hazırladığı raporların değerlendirilmesi ve onaylanmasının ardından dilek ve temenniler ile son buldu.