Pfızer İlaç Firmasından Eğitime Destek

Pfizer ilaç firması Adıyaman'da çeşitli köy okullarında dağıtılmak üzere 500 adet kırtasiye malzemesi dolu çanta gönderdi.

Firma temsilcilerinin eşliğinde Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse tarafından kırtasiye malzemeleri ve çantalar öğrencilere dağıtıldı. Pfizer firması temsilcisi Canan Bolel firma olarak geçen senelerde olduğu gibi bu yıl da eğitime destek vermek istediklerini belirtti.
Canan Bolel, "Bugün burada öğrencilerimize hediyelerini ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çantaların içinde ilkokul 1. ve 2. sınıf seviyeleri için kırtasiye malzemeleri bulunmaktadır. Daha önce de ihtiyaçlarının bir kısmını karşıladığımız Kahta Salkımbağı İlköğretim Okulu ile gönül bağımızı bu yıl da sürdürmek istedik. Özellikle ihtiyacı olan köy okullarına yardım ediyoruz. Bugün burada bize eşlik ederek hediyelerimizin dağıtım programına katılan Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Alaköse'ye ve Kahta İlçe
Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'a teşekkürler. Umarım gelecekte daha iyi organizasyonla, daha bol imkanlarla öğrencilerimizi çok daha fazla mutlu ederiz" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse ise Pfizer firmasının eğitime gösterdiği duyarlılığa teşekkür ederek, "Eğitim toplumun ortak meselesidir. İmkanı olan herkes kendi imkanlarında eğitime katkı sağlamalıdır. Umarım bu duyarlılık gelecekte de artarak devam eder" şeklinde konuştu.