Kırıkkale'deki İlginç İntihar Girişimi

Kırıkkale'de bir genç, intihar etmek için kendini trenin altına attı. Ağır yaralanan genç hastanede tedavi alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kırıkkale'nin Bahçelievler ile Yuva mahalleleri arasında bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. İddialara göre A.Y. (22) isimli genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği bunalım sonucu Kırıkkale'den Kars yönüne giden 11410 sefer sayılı Doğu Ekspresi'nin önüne atladı. Trenin çarpmasıyla birlikte kanlar içerinde kalan A.Y., tren ve raylar arasında sıkıştı. A.Y., itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılmaya çalışıldı. A.Y., yaklaşık yarım saat sonra itfaiye
ekipleri tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı. Yaralı A.Y., ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan A.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan geçit, kaza nedeni ile yaklaşık yarım saat ulaşıma kapatıldı. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemenin ardından hemzemin geçit ulaşıma tekrar açıldı.
(VY-BÖ-EA-Y)





ASA

- KIRIKKALE'DE İLGİNÇ İNTİHAR GİRİŞİMİ

- KIRIKKALE'DE BİR GENÇ, İNTİHAR ETMEK İÇİN KENDİNİ TRENİN ALTINA ATTI



(GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI)



VELİ YILMAZ
KIRIKKALE (İHA)-Kırıkkale'de bir genç, intihar etmek için kendini trenin altına attı. Ağır yaralanan genç hastanede tedavi alındı.



Edinilen bilgilere göre olay, Kırıkkale'nin Bahçelievler ile Yuva mahalleleri arasında bulunan hemzemin geçitte meydana geldi. İddialara göre A.Y.(22) isimli genç bilinmeyen bir nedenden dolayı girdiği bunalım sonucu Kırıkkale'den Kars yönüne giden 11410 sefer sayılı Doğu Ekspresi'nin önüne atladı. Trenin çarpmasıyla birlikte kanlar içerinde kalan A.Y. tren ve raylar arasında sıkıştı. A.Y., itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılmaya çalışıldı. A.Y. yaklaşık yarım saat sonra itfaiye
ekipleri tarafından sıkıştığı yerden güçlükle çıkarıldı. Yaralı A.Y. olay yerine hazır bulunan ambulans ile Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan A.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, geçit kaza nedeni ile yaklaşık yarım saat ulaşıma kapatıldı. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemenin ardından kapanan hemzemin geçidi ulaşıma tekrar açıldı.

(VY-BÖ)