Denizli'deki bilgievlerinde eğitim başladı

Denizli Belediyesi'ne ait Sevindik, Karaman, Meska, Fatih ve Yenişehir bilgievi ve kurs merkezlerinde eğitim başladı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler

Denizli Belediyesi'ne ait Sevindik, Karaman, Meska, Fatih ve Yenişehir bilgievi ve kurs merkezlerinde eğitim başladı. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı Sevindik Bilgievi ve Kurs Merkezi'nde 185, Karaman'da 220, Fatih'te 215, Meska'da 90 ve Yenişehir'de 190 olmak üzere 900 öğrenci kabul edildi.

Öğrenciler buralarda İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği deneyimli eğitimci kadrosuyla, okul dışı boş zamanlarını değerlendirerek kötü alışkanlıklardan da uzak kalıyor. Kurslarda eksiksiz ve doğru ödev yapmanın teknikleri öğretilip planlı ve düzenli çalışma alışkanlığı kazandırılan öğrenciler, bilgi eksikliklerini giderip zamanı iyi kullanarak ve testler çözerek gelecekteki sınavlarına hazırlanıyor. Bilgievlerinde 8. sınıflar OKS'ye hazırlanırken 6 ve 7. sınıflar için seviye tespit sınavları da yapılıyor. Ayrıca bilgisayar, internet, drama ve İngilizce dersleri verilip eğitici filmler gösteriliyor. Müzik etkinliği, dönem sonu etkinlikleri ve inceleme araştırma gezileri düzenleniyor. Öğrenciler, kütüphane ve oyun salonundan da diledikleri kadar yararlanabiliyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı, "Tüm eğitimi camiamızın 2010-2011 eğitim öğretim yılı hayırlı olsun. Bu yıl bilgievleri ve kurs merkezlerinden 900 öğrencimiz yararlanacak. Türkçe, matematik, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerinin verildiği merkezlerimizde, deneyimli 40 öğretmenimiz görev yapacak." dedi.