Çukurova Tıp Fuarı 2010 Yarın Açılıyor

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Çukurova Tıp 2010 Fuarı yarın açılıyor.

KKTC Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Kaşif'in da katılımıyla yarın açılacak olan fuarda, tıp ve medikal sektörünün ulusal ve uluslar arası pazarlarında hizmet veren profesyonelleri bir araya getirecek.
TÜYAP AŞ. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarla ilgili Seyhan Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl açılan fuara 180 bin ziyaretçinin geldiğini, bunlardan 35 bin kişinin Adana dışından fuarı ziyaret ettiğini belirterek, fuar olarak Adana ekonomisine artı değerler kazandırıldığını söyledi.
Ersözlü, Çukurova Tıp Fuarına 22 ülkeden 228 firma ve firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleşecek olan konusunda bölgenin tek fuarı Çukurova Tıp Fuarına TÜYAP yurtdışı ofislerinin aracılığıyla Suriye, İran, Gürcistan, Rusya, Bulgaristan ve Makedonya'dan binin üzerinde yabancı ziyaretçi ve alım heyetinin katılacağını belirtti.
Çukurova Medikalciler Derneği, Sağlık Turizmi Derneği, Adana İl Sağlık Müdürlüğü, ÇÜ Tıp Fakültesi, Adana Tabip Odası, Adana Diş Hekimleri Odası ve Adana Eczacı Odası işbirliğiyle düzenlenen Çukurova Tıp Fuarı'nda tıbbi ürünler, tıbbi cihazlar hastane donanımları ve malzemeleri, laboratuar teknolojisi ve ekipmanları fuarı 30 Eylül-3 Ekim 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek.
Basın toplantısına Adana İl Sağlık Müdür Yardımcısı Alpay Koç, Adana Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Hüseyin Çelik, Tüyap Adana AŞ Müdür Yardımcısı M. Bülent Yamaç ve Çumed Başkanı Naim Yeldan katıldı.