Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılış törenine katılacak. (10.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmara Üniversitesi'nin yeni akademik yıl açılış törenine katılacak. (10.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç İzmir'de bir dizi temas ve incelemelerde bulunacak.

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin 2010-2011 yılı eğitim öğretim dönemi açılış törenine katılacak. (11.30)

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Kayseri'de sırasıyla Valiliği, Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Türkiye Tekstil Sanayi İşverenleri Sendikası Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi'nin ve Melikgazi Seyide Daloğlu Anadolu Meslek Lisesi'nin açılış törenine katılacak. Ayrıca Bakan Çubukçu, Milli Eğitim Bakanlığı İl Değerlendirme toplantısına katılacak. (13.30 -15.00- 16.00 -16.30- 17.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Yozgat Bozok Üniversitesi'nin 2010–2011 akademik yılı açılış törenine katılacak. (14.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Brüksel'deki temaslarını sürdürüyor.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, parti genel merkezinde Özel Güvenlik Dernekleri Federasyonları Başkanı Bülent Perut ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul edecek. (10.00)

DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, parti genel merkezinde İnsani Değerler Derneği Genel Başkanı Mehmet Bozdemir ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul edecek. (12.00)

Demokratik Sol Parti Genel Başkan Yardımcısı Önder Aksakal, güncel siyasi gelişmelerle ilgili basın toplantısı düzenliyor. (10.30)

Ankara Valisi Alladdin Yüksel, Kazan'da Arlight Aydınlatma Sistemleri Limited Şirketini, diğer sanayi kuruluşlarını ve Ankara Lojistik Üssünü ziyaret edecek. Vali Yüksel, ayrıca Ankara'ya dönecek ve Ostim Sanayi Bölgesi'nde incelemelerde bulunacak. (09.30)

Ankara Sanayi Odası Eylül ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirilecek. (09.45)

Bem-Bir-Sen üyesi bir grup itfaiyeci, yangın kıyafetleri ve yangın söndürme hortumları ile birlikte Güvenpark'ta eylem yapacak. (10.30)

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Organ Nakli Merkezi'nde 1988 yılından bu yana 2 bine yakın hastanın takip ve tedavisi gerçekleştirildi. Nakil olalı 10 yıldan fazla zaman geçmiş hastalar ve onlara böbrek bağışlayan yakınlarının biraraya geleceği "doğum günü" partisi düzenleniyor. (10.30)

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Kültür Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. (09.30)

Osmangazi Kent Konseyi tarafından "Bursa Ovasını Koruma ve Kaçak Yapılaşma" konulu bir toplantı düzenlenecek. (17.00)

Bursa Kent Hali 'Sağlıklı ve Güvenilir Ürün' kampanyası başlatıyor. Kampanya düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak. (10.00)

Saadet Partisi Bursa'da noter kanalıyla olağanüstü kurultay çağrısı yapacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Bursaspor, Glasgow Rangers ile deplasmanda karşılaşacak (21.45)

Beşiktaş, Rapid Wien maçı için Avusturya'ya gidecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernhard Schuster, Rapid Wien maçı öncesinde basın toplantısı yapacak.

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği maçı hazırlıkları başlayacak (18.00)

Trabzonspor, pazar günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapacağı idmanla sürdürecek. (17.00)