Celtic forması giymeyecekler

Gurbetçiler, futbolcular ve Ertuğrul Sağlam'a çiçekler verdi, karşılaşma için başarı dileklerinde bulundu...


Gurbetçiler, futbolcular ve Ertuğrul Sağlam'a çiçekler verdi, karşılaşma için başarı dileklerinde bulundu. İskoç gazeteciler ise Bursaspor'un Göteborg Kulübü'nden son transferi İsveçli Gustav Svensson'la röportaj yaptı.
Bursaspor kafilesi daha sonra Glasgow'a 20 kilometre uzaklıkta yer alan ve otel haline getirilen eski şatoya yerleşti.
Yeşil-beyazlı takım, son antrenmanını maçın oynanacağı Ibrox Stadı'nda yaptı. İlk 15 dakikası basına açık gerçekleşen antrenmanda, Ertuğrul Sağlam'ın, oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırdığı bildirildi.
Bu arada Radyospor'a konuşan Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, İskoçya'ya aralarında Celtic benzeri formaların da yer aldığı üç alternatif formayla geldiklerini söyledi. Ertuğrul Sağlam ise "Rakibi gereksiz yere tahrik etmenin, atmosferi gergin hale getirmenin futbola bir katkısının olmadığına inanıyoruz. Maça Ajax tipi formayla çıkacağız" açıklamasını yaptı.


KİRİTA'DAN İDDİALI SÖZLER
Bursaspor'un Rumen futbolcusu Kirita, İskoç basınına yaptığı açıklamada Glasgow Rangers'ı yenmek için geldiklerini söyledi. The Daily Record gazetesine konuşan yeşil-beyazlı futbolcu, rakiplerinin Manchester United ile golsüz berabere kaldıkları ilk maçta kalelerini cesurca korumalarına hayran kaldığını belirtirken, "Biz de aynı taktiği uygulayacağız. Ama beraberlik peşinde olmayacağız. İskoçya'ya kazanmak için geliyoruz" diye konuştu.