Sevimçok, TESK Denetim Kurulu'nda

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)'nın 18. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile Artvin Esnaf ve

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK)'nın 18. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile Artvin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Demirhan Elçin'in aday olduğu seçimde, mevcut başkan Palandöken delegelerin desteğini alarak seçimi kazandı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok da TESK Başkanı Bendevi Palandöken'in listesinde denetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Yapılan seçimle 5 kişilik TESK Denetim Kurulu'na giren Sevimçok, "Bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım." dedi. AESOB Başkanı olarak üyelerinin sorunlarının çözümü için elinden gelen mücadeleyi verdiğini ifade eden Sevimçok, bundan sonra TESK Denetim Kurulu Üyesi olarak da gerek Antalya'daki gerekse Türkiye genelindeki esnaf ve sanatkarın sorunlarının takipçisi olacağını dile getirdi.