Esra Erol'da yine gözyaşı yine kavga

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da Evlen Benimle isimli izdivaç programında yine olay çıktı.

Esra Erol'da yine gözyaşı yine kavga
Esra Erol'un sunduğu Evlen Benimle isimli izdivaç programında geçtiğimiz hafta tanışan Abdulkadir Bey ve Esma Hanım programın dünkü bölümünde birbirine girdi.

1 hafta boyunca mutlu bir profil sergileyen çift yayına da aynı mutlulukta çıktı. Fakat karar anı geldiğinde kimsenin beklemediği bir sürpriz yapan Abdulkadir Bey, Esma Hanım'ı yeteri kadar olgun bulmadığını belirterek, ayrılmak istediğini dile getirdi.

Bu sırada programda ipler koptu. Reklam arasına giren programda Esma Hanım gözyaşlarına boğlurken, karşılıklı bir kavga başladı. İlk olarak Esma Hanım'ın olgun olmadığını öne süren Abdulkadir Bey, dakikalar ilerledikçe şikayetlerini sıraladı; kıskançlık, karşılıklı kavga, Esma Hanım'a yapılan muska, Facebook profilleri derken programda süregelen tartışma iyice alevlendi. Programın sonlarına doğru sinirlenerek ayağa kalkan Esma Hanım, talibini "Defol git" diyerek programdan kovdu.

Yaşananlar karşısında şaşkına dönen Esra Erol ise kendine ayrılan süre doluğu için yayını bitirmek zorunda kaldı. Programa mecburen son veren Esra Erol, "Bu konuya kaldığımız yerden devam ediyoruz hatta hiç kayıttan çıkmayacağız. Seyircilerimize elveda diyoruz. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz" diyerek kavganın devamının yarınki programda yer alacağını belirtti.