Guti, Quaresma Rapid maçında kadroda

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, sakatlıkları geçen Guti ve Quaresma'yı Rapid Wien ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi grup maçının kadrosuna aldı.

Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster, sakatlıkları geçen Guti ve Quaresma'yı Rapid Wien ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi grup maçının kadrosuna aldı. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 30 Eylül Perşembe günü deplasmanda Rapid Wien ile yapacağı ikinci grup maçının kadrosu belli oldu.

Teknik direktör Bernd Schuster'in 19 kişilik kadrosunda üç kaleci yer alırken, 11 yabancı futbolcudan sözleşmesi dondurulan Sivok ve ismi bu tur için UEFA'ya bildirilmeyen Michael Fink dışındaki dokuzu da bulunuyor.

Siyah-beyazlıların maç kadrosunda sakatlıkları süren Ekrem Dağ, Fatih Tekke ve Erhan Güven ile Yusuf Şimşek, Ersan Adem Gülüm, Onur Bayramoğlu ve Rıdvan Şimşek yer almadı.

Sakatlıkları geçen Guti ve Quaresma'nın da dahil edildiği Beşiktaş'ın Viyana kafilesinde yer alan futbolcular şöyle:

Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Toraman, Ferrari, Zapotocny, İbrahim Üzülmez, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Ernst, Necip Uysal, Hilbert, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Bobo, Tabata, Quaresma, Holosko, Guti.