Emekli Eğitimci Traktör Kurbanı

Çorum'un Bayat ilçesinde yaşayan emekli lise müdürü traktör altında kalarak hayatını kaybetti.

Sabah saatlerinde kendisine ait traktör ile tarlasına giden Hasan Ünlü(55), Bayat'a 3 kilometre uzaklıkta bulunan yol yapım çalışmalarının sürdüğü bölgede yolun bozuk olması sebebiyle traktörünü durdurdu. Şehir merkezine gidebileceği daha iyi bir yol arayan Ünlü, bu sırada el frenini çekmeyi unuttuğu traktörün hareket ettiğini görüp durdurmak istedi. Traktör hareket halindeyken el frenine uzanmaya çalışan Ünlü, traktörün altında kaldı. Kaza anında çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerinin
yakınında bulunan Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırılan emekli eğitimci Hasan Ünlü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
1955 yılında Çorum'un Bayat İlçesi'nde doğan Hasan Ünlü, 1985 yılından 1992 yılına kadar Bayat Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği görevini sürdürdü. Kelam ve İslam Felsefesi üzerine yüksek lisansı da bulunan ve 1992 yılından bu yana Bayat Lisesi'nde müdür olan Ünlü, bu yılın Ağustos ayında rotasyona uğramak istemediği için emekliliğini istemişti.