Aydın'da Latin Dansları Kursu

Aydın Belediyesi tarafından düzenlenen Latin Dansları kursları yeni sezon eğitimlerine 4 Ekim tarihinde başlıyor.

Aydın'da Latin Dansları Kursu
Kursiyerler her hafta Pazartesi ve Çarşamba günleri Dans Eğitmenleri Ceyda Atıgan ve Zeki Uyanık nezaretinde Latin danslarından Salsa, Bachata, Merengue, Rueda, Cha Cha ve salon dansı olan Tango eğitimi görecekler.
Müziğin ritmi ile dansın güzelliğini yansıtan Latin dans stillerinin teorik ve uygulamalı olarak öğretileceğini belirten Aydın Belediyesi Eğitmeni Ceyda Atıgan, "Dans vücudun tamamını çalıştıran, çalıştırırken müziğin yarattığı rahatlama ile yapanı birkaç saat için de olsa hayatın stresinden uzak tutan sanat dallarından biridir. Dansın sağlığımıza birçok yararı var. O yüzden her yaşta insanımızı kurslarımıza bekliyoruz" dedi.
Aydın'da iki yıldır bir çok yaş grubunda insana salon danslarını öğrettiklerini belirten Aydın Belediyesi eğitmenleri, "Her katılımcı dansları öğrenmekten büyük keyif alıyor. Kurslarımız Pazartesi ve Çarşamba akşamları Aydın Belediyesi Spor ve Dans Salonu'nda veriliyor. Bu arada Çarşamba geceleri Nevzat Biçer Parkı'nda Latin Dans Geceleri düzenleyerek öğrendiklerimizi eğlence dolu dakikalara dönüştürüyoruz. Tüm Aydın halkını dansa davet ediyoruz" şeklinde konuştular.