Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çırağan Sarayı'nda 'Yeni Normal Dünyada Türkiye'nin Yeni Konumu, Yeni Gücü' konulu panel ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahne

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Çırağan Sarayı'nda 'Yeni Normal Dünyada Türkiye'nin Yeni Konumu, Yeni Gücü' konulu panel ile Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde Küresel Ekonomi Sempozyumu'nun açılış oturumuna katılacak. (16.00 - 18.00)

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak. (12.00)

Türkiye'nin üretim, istihdam ve ihracatında lokomotif olan hazır giyim ve konfeksiyon sektörü referandumun ardından ortaya çıkan ekonomik koşulları değerlendirmek ve yeni yol haritasını belirlemek üzere İzmir'de buluşuyor. Toplantıya, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hikmet Tanrıverdi, 2010-2014 Hazırgiyim Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Denizli Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kocasert, Uludağ, Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Şenol Şankaya, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Emre Kızıl Güneşler, Akdeniz Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Tarık Bozbey ile Hazırgiyim Sektör Kurulu üyeleri katılacak. (12.00)

Mey İçki'nin kar oranı ve hedefleri ile alkollü içki sektöründe yaşanan son gelişmeler basın toplantısıyla açıklanacak. (10.30)

SES İzmir Şubesi, Toplum Sağlığı Merkezleri'nin kapatılmasıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

Yaşar Üniversitesi'nde yeni akademik yılın ilk dersini Japonya Ankara Büyükelçisi Nobuaki Tanaka verecek. (10.00)

Kasımpaşa-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig maçı oynanacak. (20.00)

Trabzonspor başkanı Sadri Şener, basketbolcu RASIC'in imza törenine katılacak. (11.00)

Eskişehirspor Yönetimi, Rıza Çalımbay hakkında kararını açıklayacak. (16.00)

Bursaspor'da Glasgow Rangers maçı hazırlıkları devam edecek.