Nedir Bobo'dan çektikleri!

Bobo, bu gollerden 8'ini Süper Lig'de, 3'ünü ise Türkiye Kupası'nda kaydetti. Bu sezon ligde 5 golü bulun...


Bobo, bu gollerden 8'ini Süper Lig'de, 3'ünü ise Türkiye Kupası'nda kaydetti. Bu sezon ligde 5 golü bulunan Brezilyalı, geçen sezonun ilk 6 haftasında gol atamamıştı.
Antalyaspor karşısında dün iki gole imza atan Bobo, şunları söyledi:
"Bu maç bizim için çok önemliydi. İlk golden sonra ikinciyi arıyorduk ama o sırada beraberlik golünü yedik. Guti yoktu ama Ernst onun görevini üstlendi. Zaten maçtan sonra kendisine bu iki güzel pas için teşekkür ettim. Ailemin de her zaman beni izliyor. Onların yanımda olması ve varlığı beni her zaman mutlu ediyor. Şimdi Avrupa Ligi'ni düşünüyoruz. Oraya da kazanmak için gideceğiz."

'Bazı şeyleri öğrenmişim!'
Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster'in vazgeçilmezleri arasında yer alan Ernst ise bundan memnunluk duyduğunu belirterek, "Elbette benim de dinlenmem gereken maçlar olacaktır" diye konuştu. Guti'nin yokluğunda İspanyol futbolcunun görevini üstlenen Alman oyuncu, bunun hatırlatılması üzerine, "Guti'den bazı şeyleri öğrenmişim demek ki. Çabuk öğreniyorum diyebiliriz" diye esprili bir yanıt verdi.
Schuster'in basın toplantısında kendisi için yaptığı, "Sanki hiç benzini bitmeyecekmiş gibi oynuyor" benzetmesiyle ilgili soru üzerine, önce "Dizel mi?" diye espri yapan Ernst, "Kazanmak için son dakikaya kadar koşmanız gerekiyor. Ben de koşuyorum" dedi.