Cezaevi Kasabı Ağaçtan Düşüp Öldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Bursa Kapalı Cezaevinde kasap olarak çalışan 46 yaşındaki Mustafa Elmas, köyündeki tarlasında ceviz toplarken ağaçtan düşerek hayatını kaybetti.

Cezaevi Kasabı Ağaçtan Düşüp Öldü
Bursa Kapalı Cezaevinde kasap olarak çalışan 46 yaşındaki Mustafa Elmas, hafta sonu olması sebebiyle İnegöl'e bağlı Alibeyköy'e geldi. Eşi ile birlikte tarlalarına giderek ceviz toplamak için ağaca çıkan Mustafa Elmas, biranda dengesini kaybederek ağaçtan düştü. Yaklaşık 3 metre boyundaki ağaçtan düşen ve hareketsiz bir şekilde yerde yatan Mustafa Elmas'ın yanında bulunan eşi Fatma Elmas'ın çığlıkları üzerine tarlaya gelen köylüler, Mustafa Elmas'ı özel bir otomobille İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildiler. Bir çocuk babası olan Mustafa Elmas burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Elmas'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Ailesi ve yakınları tarafından dün sabah Bursa Adli Tıp Kurumundan alınan Mustafa Elmas'ın cenazesi, Alibeyköy Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.