Zeki Müren'e Vefa

Osmangazi Belediyesi'nin Zeki Müren'in 13. ölüm yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği gecede sahne alan Nalan Altınörs ile Yıldırım Bekçi Bursalıları coşturdu.

Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen geceye AK Parti Bursa milletvekili Mehmet Ocakden, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ile çok sayıda sanatsever katıldı. Gece, Zeki Müren'in hayatını anlatan belgesel filmin gösterilmesiyle başladı. Sanat güneşinin seyirciye hitap etmesi, kısa bir 'Hoş geldiniz' konuşması yapması, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Müren'in Yeşilçam'a
kazandırdığı filmlerden alınan bu sahneler, gecenin duygusal atmosferini doruk noktasına çıkardı.
Gecenin konuk sanatçıları Yıldırım Bekçi ve Nalan Altınörs, belgesel filmin ardından sahneye birlikte çıktı. Birlikte seslendirdikleri ilk şarkının ardından Altınörs sahneyi Bekçi'ye bıraktı. Yıldırım Bekçi, Zeki Müren'in sevilen şarkılarını seslendirdi. Gecenin ikinci bölümünde sahne alan ünlü sanatçı Nalan Altınörs ise seyircilere hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir akşam yaşattı.
Gecenin finalini 'Şimdi Uzaklardasın' adlı şarkıyla yapan ünlü sanatçılara seyirciler de dev bir koro halinde eşlik etti.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gecenin sonunda Bursalı sanatseverlerin coşkusuna ortak olan sanatçılara birer teşekkür plaketi takdim etti.