Trt'nin Universiade Çıkarması

2011 Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın resmi yayıncı kuruluşu olan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) yöneticileri, organizasyon için inşa edilen tesislerde bir dizi incelemelerde bulundu

Trt'nin Universiade Çıkarması
2011 Erzurum Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'nın resmi yayıncı kuruluşu olan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) yöneticileri, organizasyon için inşa edilen tesislerde bir dizi incelemelerde bulundu.
Naklen yayın yapılacak alanların teknik altyapısı ve kullanılacak ekipmanlarının belirlendiği ve iki gün süren incelemeye, TRT Genel Müdür Yardımcısı Alaettin Korkmaz, Stüdyolar Teknik Daire Başkanı Cevat Yayla, Bilgi Teknolojileri Daire Başkanı Mustafa Yılmaz, TRT Erzurum Müdürü Salih Lütfü Şengül, Dış Yayınlar Sorumlusu Deniz Gücüyener, Spor Kanal Koordinatörü Ersin Küçükbarak, Naklen Yayınlar Müdürü Ali Ercan, Teknik Müdür Yardımcısı Mahmut Sarıer ve yönetmenler Mehmet Ali Polat ve Deniz San katıldı.
KURUM OLARAK HAZIRIZ
2011 Genel Koordinatörlüğü Bilgi Teknolojileri (IT) Direktörü Mehmet Özdemir ve Yayıncılık Direktörü Zehra Aşçı nezaretinde tesis incelemesi gerçekleştiren TRT yetkilileri, organizasyonun Erzurum ve Türkiye için çok önemli olduğunu vurgulayarak "Kurum olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Geçmiş yıllardan edindiğimiz bilgi ve tecrübelerimizle organizasyonu son teknoloji ile tüm dünyaya duyuracağız" dedi.
GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KORKMAZ: ERZURUM MARKA OLUYOR
TRT'nin Teknik İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alaettin Korkmaz tesis incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, Erzurum'un yapılan son yatırımlarla kış sporu ve turizminde marka şehir olma yolunda önemli bir adım attığını söyledi. TRT Genel Müdür Yardımcısı Korkmaz, sporda başarının gerçekleştirilen yatırımlarla doğru orantılı olarak arttığını belirterek, "Bunun en son örneğini basketbolda yaşadık. O alanda geçmiş yıllarda yapılan yatırımın meyvelerini şampiyonada aldığımız dereceyle ortaya koyduk. Ben şu an yapılan yatırımlara bakarak, Erzurum'un kış sporlarında önümüzdeki yıllarda dünya çapında sporcular yetiştireceğine tüm kalbimle inanıyorum" dedi.