Kılıçdaroğlu'nun çağrısına cevap

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “demokratik açılım” çalışmaları kapsamında medya yöneticileriyle bir araya geldiği kahvaltıda CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Yeni anayasayı seçimlerden önce yapalım çağrısına cevap verdi.

Kılıçdaroğlu'nun çağrısına cevap
Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisindeki toplantı saat 10.00'da başladı. Başbakan Erdoğan, salonda konukların ellerini tek tek sıktı ve bir süre sohbet etti.

Ayrıca CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni Anayasa değişiklik paketini seçimden önce düzenleyelim çağrısına cevap veren Edoğan “Gelin hazırlıklarımızı yapalım bütün partiler olarak. STK'lar, medya hep birlikte bu konuda ne katabilirsek bu sürece bu konuyu parlamentoya getirelim. Bu işi bitirelim istiyoruz. Biz sabırlıyız ama 2011'den sonra bu adımı atalım. Yeni Anayasa metnini uzlaşma ile oluşturmak istiyoruz. Muhalefete, medyaya, STK'lara sesleniyoruz. Gelin hep beraber çalışalım. Çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Türkiye olarak buna daha çok inanıyoruz” dedi.