Hod Gönüllülerini Eğitimi Sürüyor

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kafile Başkanları Toplantısı (HOD) 'nda görev alacak gönüllülerin eğitimi devam ediyor

Hod Gönüllülerini Eğitimi Sürüyor
30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kafile Başkanları Toplantısı (HOD) 'nda görev alacak gönüllülerin eğitimi devam ediyor. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO)'na ait toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerlerine, üniversite öğrencisi, araştırma görevlisi ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık 60 gönüllü katılıyor. Erzurum 2011 Genel Koordinatörlüğü Eğitim Uzmanı Kadir Ergün başkanlığındaki 7 uzman görevli tarafından eğitilen gönüllüler, Kafile Başkanları Toplantısı'na katılacak olan yetkililerle yüz yüze iletişim içerisinde olacak.
KRİZ VE STRES YÖNETİMİ KURSU ALIYORLAR
İleri kapasite geliştirme, iletişim, spor ve gönüllülük ile kültürler arası etkileşim başlıklarında yoğun bir eğitim programı uygulanan gönüllülerin seçimi esnasında hassas davrandıklarını vurgulayan Eğitim Uzmanı Kadir Ergün, ''HOD'ta görev alacak gönüllülerin tamamı ileri düzeyde İngilizce biliyor. Dil problemi yaşamayacağımız gönüllülerimize, eğitim programı boyunca stres ve kriz yönetimi konularında kurslar veriyoruz. Yaygın eğitim ve interaktif öğrenme metodlarının uygulandığı kurslarımız sayesinde gönüllüler ekip ruhunu kavrayarak oluşabilecek herhangi bir kriz durumunu birlikte aşıyorlar'' dedi.