Başkan Akaydın'ın Üniversiteli Ekibi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından düzenlenen 47. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali organizasyonunda çalışan ekip, yaş ortalaması 23 olan gençlerden oluşuyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akaydın, ağırlıklı olarak Akdeniz Üniversitesi İletişim ve Güzel Sanatlar fakülteleri öğrencileri ile stajlarını Altın Portakal Film Festivali organizasyonunda yapan radyo sinema televizyon, halkla ilişkiler tanıtım ve turizm bölümü öğrencilerinden oluşan genç ekibi ziyeret etti.
Altın Portakal'ın, Akdeniz Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi ile gerçekleştirdiği işbirliğinin 'halkın festivali' Altın Portakal'ı, gençlerin de festivali yapmanın bir başka adımı olduğunu söyledi.
Başkan Akaydın, Türkiye'nin en köklü festivalinin geleceğin sinemacıları, televizyoncuları ya da basın halkla ilişkiler uzmanlarının deneyim okulları olmaya devam edeceğini belirterek, Altın Portakal Film Festivali deneyiminin gençler açısından bir tür 'altın bilezik' anlamına geldiğini söyledi.