Pasinler'de Köydes Toplantısı

Pasinler Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) olağan toplantısını Pasinler Turistik Kale Otel ve Kaplıca toplantı salonunda yaptı.

Erzurum'un Pasinler İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği İlçe Kaymakamı Gürkan Polat'ın başkanlığında gerçekleştirdiği toplantıda 2010 yılı ilk dokuz aylık faaliyet raporlarını değerlendirdi, 2011 yılı Plan ve Bütçe ve Komisyonuna üye seçimi yaptı.
Pasinler Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısı Pasinler Turistik Kale ve Kaplıca toplantı salonunda saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda daha sonra birlik saymanı Hakan Çelik 2010 yılı faaliyet raporunu birlik üyelerine okudu.
Birlik Başkanı ve İlçe Kaymakamı Gürkan Polat, köy muhtarlarının sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyip, Köydes kapsamında plan ve programa alınacağını söyledi. Polat, Köydes sayesinde çoğu köyün içme suyu, kanalizasyon, okullarının ve yollarının yapıldığını söyledi.
Köydes olağan genel kurul toplantısında 2011 yılı plan ve bütçe komisyonuna Yavuzlu Köyü Muhtarı Seyithan Çamoğlu, Yukarı Karakale Köyü Muhtarı Ünal Doğru ve Korucuk Köyü Muhtarı Vefa Kızıltunç üye olarak seçildiler.
Pasinler Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Kaymakam Gürkan Polat, kasım ayında tekrar bir genel kurul toplantısı yapılacağını ifade etti.
Köydes, toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, İlçe Tarım Müdürü Dilek Kara ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Sedat Kavut da katıldı.