Ortada Kalan Kulübe, Macit Sahip Çıktı

Son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında bir hayli sıkıntılı günler geçiren 25 Mart Beldespor Kulübü kapanmanın eşiğinden döndü

Ortada Kalan Kulübe, Macit Sahip Çıktı
Son günlerde yaşanan gelişmeler ışığında bir hayli sıkıntılı günler geçiren 25 Mart Beldespor Kulübü kapanmanın eşiğinden döndü. Eski Kulüp Başkanı Mustafa Macit, kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kulübe sahip çıkarak yeni başkanı oldu.
2010 yılı içerisinde yaptığı iki kongreyle ilginç gelişmelere sahne olan 25 Mart Beldespor Kulübü, üçüncü kez gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrası kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca eski başkan Mustafa Macit, yeniden elini taşın altına koymak zorunda kaldı.
BAŞKAN ZİYREK'İN ÇABASI OLUMLU SONUÇ VERDİ...
Yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında hafta sonu sabah 11'de yapılması gereken ancak kimsenin aday olmadığı kongrenin öğleden sonraki oturumunda tehlikeyi sezen Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in girişimleri sonuç verdi. Şahsi çabalarıyla kulübün kapanmaması için arayış içerisine giren Başkan Ziyrek, sonunda eski kulüp Başkanı Mustafa Macit'i ikna etmeyi başardı.
Oldukça zor bir süreçten geçen kulübün kapanma aşamasına gelmesine gönlünün razı olmadığını belirten Mustafa Macit ise, Belediye Başkanı Ziyrek'in ısrarını kıramayıp yeniden 25 Mart Beldespor Kulübü başkanlığına talip oldu.
ZİYREK: HERKES KALDIRABİLECEĞİ YÜKÜN ALTINA GİRMELİ...
Başka bir adayın çıkmadığı olağanüstü kongre sonunda Mustafa Macit yeniden kulüp başkanlığına seçildi. Böylece kulüpte de uzun bir aradan sonra ilk kez sular duruldu. Kongre sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, "Bugüne kadar yaşanan tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak, yola devam edilmeli. Geçen süreçte şu anlaşılmıştır ki, herkes yapabileceği, kaldırabileceği yükün altına girmeli. Kimse bu tarihi kulübün üzerinden hesap yapmasın. Sonuçları ortada. Neredeyse kapanma aşamasına gelen bu köklü kulübün yeni yönetim kurulu ile birlikte yeniden eski günlerine döneceğini ümid ediyorum. Çünkü ilçemiz gençliğinin bu kulübe ihtiyacı var. Erzurum'un her açıdan örnek ilçesi olan Oltu, bu kulübün kapanmasını kaldıramaz. Buna müsaade edemeyiz." derken gelinen noktada hatırını kırmayıp yeniden Kulübe sahip çıkan Başkan Macit'e ve yönetimine teşekkür etti.
MACİT: KULÜBÜ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ...
25 Mart Beldespor Kulübü'nün hafta sonu yapılan olağanüstü kongresinde kulübe sahip çıkan Mustafa Macit ise, lige hazırlanmak için önlerinde çok az bir zamanları olduğunu ancak yaptıkları işbölümüyle en kısa zamanda sorunları çözecekleri sözünü verdi.
Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarından özverili bir çalışma beklediğinin altını çizen Başkan Macit, "Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın iyi niyet ve gayretleri sonucu lige hazır bir şekilde gireceğimizi düşünüyorum. Birkaç gün içerisinde yeni teknik heyet ve sporcularımızın da yer alacağı bir yemekli toplantı planlıyoruz. Orada neler yapılabileceğini görüşüp, biran önce kolları sıvayacağız. 25 Mart'ı yeniden ayağa kaldıracağız." dedi.
Önümüzdeki günlerde saha zemininin çimlendirileceğini de hatırlatan 25 Mart Beldespor Kulübü Başkanı Mustafa Macit, "Şuanda bir tek sporcumuz dahi yok. Ancak sanıyorum, önümüzdeki hafta sonu topbaşı yapabilecek bir ekip oluşturabiliriz. Arkadaşlarımız dörtbir koldan çalışmalara başladı." şeklinde konuştu.
Bu arada haftasonu gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonunda yeni yönetim kurulu listeside şu isimlerden oluştu:
Mustafa Macit (Kulüp Başkanı), Burhan Yarar (2.Başkan), Ümit Toptakaya (Genel Kaptan), Şeref Aydın (Genel Kaptan), İlhami Eti (Basın Sözcüsü), Sebahattin Alkan (Basın Sözcüsü), İbrahim Ay (Muhasip), Lokman Güney (Muhasip), Kenan Bektaş (Mali İşler), İsrafil Albayrak (Mali İşler)