Yasak aşka adı karışan Kezban K konuştu

Elmahaber, Hanefi Avcı'yla yasak bir aşk ilişkisi yaşadığı iddia edilen edebiyat öğretmeni Kezban K.'ye ulaştı.

Bugün bazı gazetelerde ve internet sitelerinde ; Eskişehir eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın "Devrimci Karargah" örgütünden bir teröristle yakın ilişkisi olduğu ve bir kadın öğretmenle yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Basında yer alan bilgilere göre; Hanefi Avcı’nın Kezban K. isimli bir öğretmen ile yasak aşk yaşıyordu, yasak aşkın buluşma mekanlarından biri ise Devrimci Karargah örgütü üyesi Nejdet Kılıç’ın eviydi..

Örgüt üyesi olduğu belirlenen Necdet Kılıç’ın telefonlarını teknik takibe alan polisin, Hanefi Avcı ile Kezban K. arasındaki ilişkiyi ortaya çıkarttığı ifade ediliyor.

Gazetelerde çıkan bu haberler üzerine elmahaber, Hanefi Avcı’yla yasak bir aşk ilişkisi yaşadığı iddia edilen edebiyat öğretmeni Kezban K.’ye ulaştı.

İddialara göre, Edirne’de öğretmenlik yapan Kezban K. aynı şehirde emniyet müdürlüğü görevinde bulunan Hanefi Avcı ile hızlı okuma kursunda tanıştı ve ikili arasında yasak bir ilişki başladı. Hatta Kezban K.’nin bu ilişki nedeniyle kocası Murat K.’den boşandığı da iddia ediliyor.

Elmahaber, bir anda Türkiye’nin gündemine oturan olay kadın Kezban K.’ye ulaşarak haberler hakkında ne düşündüğünü sordu. Kezban K. yaptığı açıklamada Hanefi Avcı’yı tanıdığını, sevdiği birisi olduğunu ama aralarında bir aşk olmadığını söyledi. Kezban K. “Hanefi tanıdığım, sevdiğim birisi. Eğitimci olduğum için bir eğitim faaliyetinde tanıştık. Aramızda iddia edildiği gibi bir aşk ilişkisi yok. Sadece arkadaşız. Çıkan haberler karşısında çok üzüldüm. Avcı’nın yazdığı kitaptan sonra böyle saldırılar olmasını bekliyorduk” şeklinde konuştu. Konuşmasını ağlayarak bitiren Kezban K. “ne söylesem çarpıtılacak, daha fazla bir şey söylemek istemiyorum” diyerek telefonu kapattı.

Elmahaber, Avcı ile ilişkisi nedeniyle karısını boşadığı iddia edilen Murat K.’ye de arayarak iddiaların doğruluğunu sordu. Murat K. konuyla ilgili bir açıklama yapmak istemediğini belirterek. “Ben konuşmak istemiyorum. Bu konu hakkında söyleyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

Elmahaber, olayın bir diğer mağdur kadını Hanefi Avcı’nın eşi Şenay Avcı’ya ulaşmaya çalıştı ama Avcı’nın telefonu kapalı olduğu için görüşmeyi gerçekleştiremedi.

Avcı’nın bugün Ankara Adliyesi’ne gelerek Devrimci Karargah örgütü ile ilgili olarak gözaltına alınan Necdet Kılıç ile olan ilişkisi konusunda ifade vermesi bekleniyor. Avcı’nın savcılık çıkışı neler söyleyeceği ise merak konusu...