'En az ceza verilsin'

Bursasporlu taraftarlar, Futbol Federasyonu'na, Gaziantepspor'a verilecek cezanın en az düzeyde tutulması...


Bursasporlu taraftarlar, Futbol Federasyonu'na, Gaziantepspor'a verilecek cezanın en az düzeyde tutulması çağrısında bulundu.
Bursaspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Murat Vatansever, yardımcı hakemin başına isabet eden cisimle yaralanması nedeniyle maçın tatil edilmesinden üzüntü duyduklarını bildirdi. Gaziantep'te en iyi şekilde ağırlandıklarını kaydeden Vatansever, "Gaziantep halkı ve Gaziantepspor taraftarı her zaman bizim dostumuz olmaya devam edecektir. Bu tür dostluklar kolay kazanılmamaktadır, o yüzden kolay kaybedilmemelidir. Dost Gaziantepspor camiasının bu olaydan olabilecek en az cezayı almasını diliyoruz. Olası bir saha kapatma cezasında Gaziantepspor'u Bursa'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı.
Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi. Yabancı maddeyi atan kişinin fotoğraflarının ellerinde olduğunu belirten Oğuz, "Şahıs saatini atmış. Kimlik tespit çalışmaları devam ediyor" dedi.

 

Protesto yürüyüşü
Gaziantepsporlu Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup taraftar, Gaziantepspor-Bursaspor maçını tatil eden hakem Deniz Çoban'a tepki göstererek, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gaziantep Şubesi önüne siyah çelenk bıraktı.