Altın Koza'da 7'den 70'e Sinema Keyfi

Uluslararası 17. Altın Koza Film Festivali'nde 7'den 70'e bütün Adanalılara hitap eden filmlerin gösterimi devam ediyor.

Toplumun her kesimi ile buluşan ve toplumun her kesiminin katılımını sağlama noktasına getirmeyi amaçlayan Altın Koza yöneticileri, Adana'daki sinemaların salonlarını ücretsiz olarak halka açarlarken, ilköğretim ve lise öğrencilerini de unutmadı.
Sinemalarda özelikle özel eğitime tabi engelli öğrencilerin de zevkle izleyebilecekleri filmleri göstermeye devam ediyor.
Özel Gözde Eğitim Merkezi öğrencileri bugün Ariplex Cemalpaşa Sineması'na gelerek "Sevimli Dinozor Tatilde" filmini öğretmenleri Ayşegül Sel ile birlikte izlediler.
Filmi öğrencilerinin çok beğendiğini söyleyen Sel, "Biz bu Altın Koza'nın düzenlediği etkinliklere sürekli katılıyoruz, çocuklarımız çok seviyor. Keşke daha sıklıkla bu etkinlikler olsa. Yılda bir defa değil de iki ayda bir üç ayda bir olsa da çocuklarımız sinemanın keyfini yaşasa. Eğitim konusunda da görsellik bu çocuklarımız için daha iyi. İzledikleri filmleri evlerinde anlatıyorlar. Gördükleri yerleri anlatmaları hafızalarını geliştiriyor" dedi.