Ak Partili İsmail Hakkı Biçer:

Referandumla Türkiye'nin istikrarı yakaladığını savunan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, "Hükümet olarak milletimizin bizlere verdiği bu fırsatı en üst seviyede değerlendirme ve önümüzde bekleyen sorunlara doğru ve hızlı çözümler getirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Ak Partili İsmail Hakkı Biçer:
Referandumla Türkiye'nin istikrarı yakaladığını savunan AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, "Hükümet olarak milletimizin bizlere verdiği bu fırsatı en üst seviyede değerlendirme ve önümüzde bekleyen sorunlara doğru ve hızlı çözümler getirme sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu ağır, ağır olduğu kadar da onurlu sorumluluğu ciddiyetle taşıma kararlılığındayız" dedi.
Köyleriyle birlikte 71 bin nüfuslu Simav'ın Kütahya'nın ilçeleri arasında 12 Eylül'de gerçekleşen referandumda evet oyu kullanarak üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini vurgulayan Biçer," Şimdi hizmet etme sırası bize geldi. Verdiğimiz tüm sözlerimizin arkasındayız. Hükümet olarak bir yandan halkımızın birikmiş sorunlarına acil çözüm ararken, diğer yandan, bir daha böylesi sorunlarla karşılaşmamak üzere gerekli yapısal değişiklikleri ve reformları gerçekleştirmek azmindeyiz. İçinde bulunduğumuz koşulların göstermelik tedbirlerle geçiştirilmeyeceğini biliyoruz. Yeniden iktidara yürüyen bir parti olduğumuzun bilinciyle, ülkenin içinde bulunduğu şartları dikkate alarak, sorumlu ve tutarlı bir anlayışla sorunların üstesinden geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Halka verdikleri taahhütler kapsamında çalışmalarını yürütecek olan hükümetin, gereksiz tartışmalardan ve polemiklerden uzak, halkın gerçek gündeminden kopmadan, toplumun tüm kesimlerini kucaklayan bir anlayış içinde hareket ederek milletin sorunlarını çözmeye kararlı olduğunu vurgulayan Biçer. " Özellikle Simav'da önümüzdeki günlerde çok güzel hizmetlerin gerçekleşmesine vatandaşlar tanık olacaklardır. Bunu kısa sürede herkes görecek" dedi.
Biçer şunları söyledi: " Çalışmalarımızı, başta muhalefet partilerimiz olmak üzere, toplumun tüm kesimleriyle diyalog ve işbirliği içinde, demokratik ve şeffaf bir ortamda sürdüreceğiz. Çoğulcu bir demokrasi anlayışı ile, hukuka ve insan haklarına saygı temelinde, sayısal üstünlüğün her şey demek olmadığını bilerek, atılacak önemli adımlarda toplumsal mutabakat oluşturmak yönünde azami gayret göstereceğiz. İcraatımız ile genel olarak devlet ve toplum arasındaki bağları daha güçlü hale getireceğimize, siyaset alanını genişleteceğimize, siyaset kurumu ile toplum arasında güveni yeniden tesis edeceğimize ve halkın talep ve beklentilerine azami düzeyde cevap vereceğimize inanıyoruz"