Esnaflardan Başkan'a Teşekkür

Kırşehir Belediyesi tarafından yapılan sokak çalışmaların bitmesinin ardından esnaflar Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'yi sabah kahvaltısına davet ederek teşekkür etti.

Esnaflardan Başkan'a Teşekkür
Berberler Sokağı esnafı tarafından düzenlenen teşekkür amaçlı sabah kahvaltısına Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yardımcıları Veli Şahin, Halil Tan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Halil Çalışır, Fen İşleri Müdürü Yalçın Durdu ve sokak esnafları katıldı.
Yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiklerini belirten sokak esnafları, yıllardır bulundukları 178 ve 179.'uncu sokakta herhangi bir hizmet görmediklerini, her yönden atıl bir görünüm sergileyen sokağın Kırşehir Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarını tamamlayarak, üst yapı ile de desteklenmesi ile ortaya eşsiz bir görünüme kavuştuğunu söyledi.
Sokağa monte edilen Yerkonlar (Gömme konteynırlar) ile de çöp sorununun çözüldüğünün altını çizen esnaflar, artık pis kokuların çevreyi tehdit etmediğini ve trafik noktasında da tek yön uygulaması ile bölgeye kapanların konulmasını istedi.
Başkan Bahçeci'de, amaçlarının Kırşehir'i güzelleştirmek ve yaşanılabilir bir kent yapmak olduğunu kaydederek, "Belediye sınırları içinde, çağımıza uygun, kaliteli malzemeler kullanarak tamamlamamız gereken yollar var. Hepsi 2010 yılı programında. Bir kısmı kilitli parke ile ve bir kısmı da asfaltlanıyor. Şehrin tarihi dokularına önem vererek, estetik katacağız" dedi.