Adıyaman savaş alanına döndü

Adıyaman'da iki aile arasındaki kavgada ortalık savaş alanına döndü. Silahların, bıçakların ve sopaların kullanıldığı kavgada çok sayıda yaralı var.

Adıyaman savaş alanına döndü
 Kavgada ailelerin bıçak çektiği polis ekipleri, kavgayı ayırmakta güçlük çekince, kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtmaya çalıştı.  Sabah saatlerinde başlayan kavganın devamında ortalık savaş alanına döndü. Sabah saatlerinde başlayan kavga büyüyünce her iki aileden çok sayıda kişi kavgaya karıştı. Özbilgin ve Gülter aileleri arasında çıkan kavgada silahlar, bıçaklar, sopalar ve kesici aletler kullanıldı.

Sabah meydana gelen kavgada Özbilgin ve Gülter ailesine mensup kişiler arasındaki tartışma kavgaya dönüşmüş ve polis olaya kısa sürede müdahale ederek, büyümesini engellemişti.
Her iki aileden kişiler kavgayı duyup olay yerine gelence kavga daha da büyüdü. Aileler arasındaki ikinci kavgada çok sayıda kişi birbirine girdi. Kavgada silahlar, bıçaklar, sopalar ve kesici aletler kullanıldı. Polis ikinci kavgayı yatıştırmakta güçlük çekti. Polisin müdahalesi yetersiz kalınca sokak ortası savaş alanına döndü. Polis ekipleri olaya biber gazı sıkarak müdahale etti. Polis ekipleri kavgada havaya silah sıktı.

Kavganın taraflarında kesici aletlerden yaralananlar oldu. Bir şahsın bir kişiyi bıçaklaması saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi. Kavgada çok sayıda kişi yaralanırken ortalık kan gölüne döndü. Polis ekipleri uzun süren uğraşlar sonucunda kavgayı yatıştırırken, çok sayıda kişiyi göz altına aldı. Kavgaya karışan kişilerden çok sayıda kişi yaralanarak kanlar içinde kaldı.
Göz altılarla birlikte polis ekipleri silah, sopa ve kesici aletlere de el koydu. Kavgada yaralanan taraflar Adıyaman Devlet Hastanesi ve 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne sevk ambulanslar tarafından kaldırıldı. Olayla ilgili gerginlik sürerken, soruşturma devam ediyor.
Kaynak: İHA