Şifa Et, İlk Marketini Beylikdüzü'nde Açtı

Şifa A

Şifa A.Ş, uluslararası kuruluşlarda sertifikasyonu bulunan GİMDES Sertifikasyon'dan aldığı Helal Gıda sertifikası ile üretimini sürdürürken, Şifa Et Mamülleri Perakende Satış Merkezi'ni Beylikdüzü İhlas Marmara 1. Kısım'da düzenlenen bir törenle açtı.
Törene Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı ve davetliler hazır bulundu. Gimdes Sertifikasyon Kuruluşu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kani Büyüközen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Şifa Yemek'in ürünlerinin helal gıda şartlarına uyan ilk firma olduğunun altını çizdi. Şifa Yemek'te başta salam, sucuk ve sosis olmak üzere
bütün ürünler doğal yollarla atadan kalma usullerle üretildiğini
belirterek, "Sektörün önde gelen gıda şirketi Şifa Yemek ilk helal gıda sertifikasını alan firma oldu. Şifa Yemek 15 yıla yakın bir zamandır yemeğin yanında besici olarak et üretim ve ticareti yapıyor. Şifa Yemek'in ürünlerinde hayvan kesimden üretimine kadar tamamen doğal yöntemler izleniyor. Sağlığa zararlı hiç bir katkı bulunmuyor. Özellikle nitrit, nitrat ve potasyum gibi kansere sebep olan maddeler sağlık açısından çok tehlikeli. Şifa Et Mamülleri'nden bunu tamamen kaldırdı" diye konuştu.
İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün de yaptığı konuşmada özellikle gıda üretiminde ve satışında vatandaşın sağlık güvenliğini ve menfaatini düşünen faaliyetlerin artması gerektiğini söyleyerek, "Şifa A.Ş. vatandaşlarımıza güvenle temin edebileceği ve tüketeceği her nevi et ürününü sunacak" dedi.
Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş ise insan sağlığını düşünen bu tür kuruluşların artmasını temenni ettiklerini belirterek, "İlçemizde sağlıklı et ürünlerinin halka satılacak ve ulaştırılacak olması bizi memnun ediyor. Umarız bu tür kuruluşların ve mamüllerin sayısı artar" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün, Beylikdüzü Kaymakamı Yusuf Odabaş, Küçükçekmece Kaymakamı Orhan Öztürk, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, GİMDES Sertifikasyon Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kani Büyüközen, İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı, Şifa Yemek A.Ş. Genel Müdürü Fahri Yükseldi birlikte kurdele kesti.