Şahinbey Belediyesi 5 Bin Öğrenciye Kırtasiye Yardımında Bulundu

Gaziantep'in merkeze bağlı Şahinbey Belediyesi Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun ilkokulu okuduğu Ahmet Çelebi İlköğretim Okulu'nda 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Kırtasiye yardım törenine, Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul, Şahinbey Kaymakamı Ali Çınar, İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Fatma Şahin, Özlem Mütüoğlu ve Halil Mazıcıoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Tahmazoğlu, eğitime katkıda bulunmak istediklerini ifade ederek, "Eğitime destek kampanyası çerçevesinde eğitim seviyesinin daha yukarılara çıkarılması adına ne yapılabilir diye yerel yönetimler olarak bizlerde bu konuyla ilgileniyoruz. İmkanlarımız dahilinde hiç olmazsa ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmak adına 5 bin çanta ve kırtasiye malzemesini hazırladık. Bu yardımları okul Müdürlerimiz sizlere dağıtacaklar. Sene sonunda okul birincilerine ve
başarılı öğrencilerimize diz üstü bilgisayar vereceğiz" dedi.
Yapılan açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri sınıflara geçerek öğrencilere hediyelerini dağıttı. Başkan Tahmazoğlu hazırlanan çantaları öğrencilerin sıralarına oturarak teslim etti. Tahmazoğlu öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti.