Büyükşehir'den Çamlıbel'de Çifte Açılış

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sosyal hizmetlerinden Çamlıbel Aile Danışma Merkezi ile Gezici Etkinlik TIR'ı Başkan Mustafa Akaydın ve halkın katılımıyla törenle açıldı

Büyükşehir'den Çamlıbel'de Çifte Açılış
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sosyal hizmetlerinden Çamlıbel Aile Danışma Merkezi ile Gezici Etkinlik TIR'ı Başkan Mustafa Akaydın ve halkın katılımıyla törenle açıldı. Etkinlik TIR'ında 'Komedi Komedi' adlı oyunlarını sahneleyen Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'na halk yoğun ilgi gösterdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aile Danışma Merkezi'nin Çamlıbel Mahallesi ve Kepez ilçesi için çok önemli olduğunu belirterek, "Sosyal belediyecilik adına çok önemli bir yatırım. 200 metrekarelik bu merkezde 10 mahallenin kadınları ve çocukları çok değişik faaliyetlerde bulunacak. Burada özelikle psikolojik sorunu olan, hukuki danışmanlık isteyen ailelere yardımcı olunacak. Kadınların bir takım beceriler kazanması, el emeği oluşması anlamında faaliyetler yapılacak. Çocuklara okul öncesi eğitim verilecek. Bir takım sergiler, müze faaliyetleri de gerçekleştirilecek" dedi. Başkan Akaydın, çok yakında Kepezaltı Ünsal Mahallesi'nde de bir aile danışma merkezi açılacağını belirtirker, Çamlıbel Aile Danışma Merkezi yapılmasına katkı koyan hayırsever işadamı İrfan Cengiz ile eşi Eda Cengiz'e teşekkür plaketi verdi.
Gezici Etkinlik TIR'ı, Başkan Akaydın ile ünlü tiyatro oyuncuları Süheyl Uygur ile Behzat Uygur tarafından açıldı. Gezici Etkinlik TIR'ı, Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Komedi Komedi' adlı oyunu ile vatandaşlara ilk kez 'merhaba' dedi. Oyunu Çamlıbel ve çevre mahallelerden bine yakın vatandaş izledi.