Traktör Üzerinde 'Evet' Propagandası

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde AK Parti Kütahya Milletvekili Hüseyin Tuğcu, köylerde katıldığı referanduma 'evet' çalışmalarında traktör üzerine çıkarak konuşma yaptı.

Hisarcık AK Parti İlçe teşkilatı Başkanı üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte belde ve köylerde yapılan Referanduma evet çalışmalarında Kutlubeyler köyünde gece parke taşı döşeyen köylülerin yanında traktör üzerine oturarak propaganda konuşması yaptı.
Milletvekili Hüseyin Tuğcu, "Hisarcık AK Parti İlçe teşkilatı başkanı üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri ile birlikte gece saat 02.00 sıralarında Kutlubeyler köyüne geldiğimizde muhtarın ve köylülerin hep birlikte kilitli parke döşemesi yaptıklarını öğrenerek onların yanına gittik. Yoğun bir tempoyla döşeme çalışması yapan köylülere hitap etmek için o anda çalışma alanında bulunan traktörün üzerine çıkıp Referanduma niçin 'evet' demeleri gerektiği konusunda açıklamalarda bulundum" dedi.