Sungurlulu İşadamından Şehit Ailelerine İftar Yemeği

Çorum'un Sungurlu ilçesinde işadamı Haydar Ali Öztaş, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi.

Baktat Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine Çorum Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Kıvanç Sağlam, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Hakan Tosun, Ağır Ceza Reisi Mithat Akgün, Emniyet Müdürü İsmail Maden, iş adamları Haydar Ali Öztaş, Halil Baklan, şehit aileleri ve gaziler katıldı.
Vali Çakır, şehit ailelerinin her zaman devletin ve milletin baş tacı olduğunu belirterek, "Bu nazik davete geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Biz millet olarak değerlerimizle ayakta duruyoruz. Bu temsili en iyi yapan sizlersiniz. Sizin bu ülke için ödediğiniz değerleri, bizler ödedik diyemeyiz. Değerlerimizi unutmamak gerekir. Başta şehitlerimizi ve merhum gazilerimizi rahmetle anıyorum" dedi.
İş adamı Öztaş ise, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, şehitleri ve gazilerine sahip çıkmayan toplumların geleceğinin olmayacağını söyledi.
Yemeğin ardından masaları ziyaret eden Vali Çakır, şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Vali Çakır, onlardan gelen talepleri de tek tek not etti.