Şahin, Karabüklüler Derneği'nin iftarına katıldı

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ankara Karabüklüler Derneği'nin iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğine, Meclis Başkanı'nın yanısıra AK Parti

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Ankara Karabüklüler Derneği'nin iftar yemeğine katıldı.

İftar yemeğine, Meclis Başkanı'nın yanısıra AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Orman Genel Müdürü Osman Kahveci ile Ankara'da yaşayan Karabüklüler katıldı.

Şahin, yaptığı konuşmada, "Karabüklüler Derneği'nin sıradan değil, etkin bir sivil toplum örgütü olmak istediklerini bana ilettiler. Kurumsallaşmak için atağa geçtiklerini ifade etmeliyim. Derneğin kültür evi projesine destek vermeye çalışacağım. Külltür evi olarak satın alınması planlanan mülkün dörtte bir ücretinin derneğin hesabına yattığını, geri kalan ücretin de Karabüklüler tarafından karşılanacağına inanıyorum. Derneklere ve vakıflara destek vermek, aslında Türkiye'nin güçlenmesine destek vermek anlamına gelir" dedi.

Karabüklüler Dernek Başkanı Nizamettin Yücel ise, bölgelerine özelliklede Karabük'e yapılacak olan her türlü yatırımdan memnun olacaklarını kaydetti. Yücel, Meclis Başkanı Şahin'in, Ankara'da açmayı planladıkları kültür evine destek sözü verdiğini ifade ederek, Ankara'da okuyan Karabüklü üniversite öğrencilerine de hemşerilerinin yardımıyla burs verdiklerini aktardı.

Şahin, daha sonra Ankara'da okuyan Karabüklü üniversite öğrencilerine destek vermek amacıyla, 100 TL vererek bir radyo satın aldı.