Protokol Ticaret Borsası'nın İftarında Buluştu

Aydın Ticaret Borsası'nın geleneksel iftar sofrası dün akşam Aydın'da kuruldu

Aydın Ticaret Borsası'nın geleneksel iftar sofrası dün akşam Aydın'da kuruldu. Aydın Çine yolu üzerindeki bir restoranda kurulan iftar sofrasına protokolün yanı sıra üyeler de yoğun ilgi gösterirdi. Gecede konuşan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü, davete katılan herkese teşekkür etti.
Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar sofralarının esas amacının hem hoş sohbet hem de üyeler ve protokol arasındaki kaynaşmayı sağlamak olduğunu kaydeden Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü "Bu yıl programda bir farklılık yaparak iftar sofralarımız sadece merkezde değil çeşitli ilçelerde kurduk. İlk olarak Çine ilçemizle başladığımız bu etkinliğimize Germencik ve Köşk ilçelerinden sonra Aydın merkezde düzenledik. Bu etkinliklerde hem hoş sohbet hem de üyelerimizin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi amaçlandı" diyerek katılanlara teşekkür etti.
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü misafirleri tek tek karşılayıp ilgilendi. Aydın Ticaret Borsası'nın iftar sofrasına Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Belediye Başkan Vekili Ahmet Gümüş, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Defterdar Sabahattin Parmakeli, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Mustafa Ali Parmaksız, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, meclis üyeleri ve davetliler katıldı.
İftarda geleneksel hale gelen incirli iftar unutulmadı. Ve davetliler tatlı yerine de incir yedi.