KARGİD'ten üyelerine iftar yemeği

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl da sürdürdü. Akçaabat Saray Köfte Salonu'nda üyelere verilen i

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) geleneksel hale getirdiği iftar programını bu yıl da sürdürdü. Akçaabat Saray Köfte Salonu'nda üyelere verilen iftar yemeğine, AK Parti Trabzon milletvekilleri Kemalettin Göktaş ve Mustafa Cumur da katıldı.

KARGİD Başkanı Ahmet Yaşar Altıntaş, dernek olarak bu tür kaynaşma, moral ve motivasyon yükseltici programlara devam edileceğini söyledi. Yemeğe katılan tüm üyelere teşekkür eden Altıntaş, konuşmasında, Türkiye için çok önem arz eden referandum sürecine de değindi.

Altıntaş, "Bu referandum partiler üstü bir meseledir. Siyasi görüşlerini bir yana bırakarak referanduma 'evet'demek, toplumun demokrasiyi özümsediğini ve kendi hakkındaki kararları kendisinin verebilme rüştüne erdiğinin ispatı olacaktır." diye konuştu.

AK Parti Trabzon milletvekilleri Kemalettin Göktaş ve Mustafa Cumur da 12 Eylül'deki referandum sürecine değinerek, 'evet' çıkması halinde, gerek ekonomik gerekse siyasi açıdan Türkiye'nin yeni bir ivme kazanacağını dile getirdi.