Hemşehri Dernekleri İftarda Buluştu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü evsahipliğinde, hemşehri dernekleri bir araya geldi.

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde hemşehri dernekleri bir araya geldi. Kepez Belediyesi'nde düzenlenen iftar yemeğine dernek başkanları ve yöneticileri ilgi gösterdi. Antalya'da Türkiye mozağinin oluşturulduğu iftar yemeğinde, dernek temsilcileri sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.
İftar yemeğine katılımdan dolayı hemşehri derneklerine teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Birlik ve beraberliğin tesisi ve toplum içinde kardeşlik ruhunun canlı tutulması çok önemlidir. Böylesi anlamlı bir sofrada sizlerle birlikte bu sofrayı paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Yaşadığımız bu kenti geliştirme ve güzelleştirme adına birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum" dedi.
İftar yemeğine katılan Erzincanlılar Derneği Başkanı Güngör Çil, derneklerin yakınlaşmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, "Burada gördüğümüz kültür mozağine ülkemizin ihtiyacı vardır. Bu önemli günlerde hangi partiden, hangi siyasi görüşten olursak olalım, birlik ve beraberliğimiz korumamız şarttır. İftar organizasyonunu düzenleyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Derneklerin aynı çatı altında ortak hareket etmesinin önemli olduğunu vurgulayan Muşlular Kurucu Dernek Başkanı ve Onursal Başkanı Mahmut Sabuncuoğlu ise "Derneklerimizi bir araya getiren etkinliklere katılmamız bizim için çok önemli. Bu tür birliktelikleri sıklaştırmamız gerekiyor. Antalya'da yaşayan insanlarız. Hangi şehirden gelirsek geleli yaşadığımız şehir olan Antalya'da hepimize önemli görevler düşmektedir. Antalya'nın kültürel zenginliğine, kültürlerimizle zenginlik katıyoruz" diye konuştu.
Düzenlenen iftar yemeğine Kepez Belediyesi Meclis üyesi Dilaver Tanık ve Belediye Başkan Yardımcısı Gürsel Kaya katıldı.