Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da düzenlenecek 'Referanduma evet' mitingine katılarak vatandaşlardan destek isteyecek. (14.30)

Başbakanın eş

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ağrı'da düzenlenecek 'Referanduma evet' mitingine katılarak vatandaşlardan destek isteyecek. (14.30)

Başbakanın eşi Emine Erdoğan ve Devlet Bakanı Egemen Bağış, sel felaketinin yaşandığı Pakistan'da yardım faaliyetlerine katılacak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin ve Adana'da partisince düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek. (16.00 - 17.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, partisinin Kars İl Başkanlığı binasının açılışını yapacak, Kars Esnaf ve

Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Kars İl Müftülüğünü ziyaret edecek, ardından bir restoranda düzenlenecek iftara katılacak. (11.30- 18.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 'Referanduma evet' mitingleri kapsamında memleketi Erzurum'un Karaçoban ve Tekman ilçelerinde vatandaşlara seslenecek. (10.00/15.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bankanı Taner Yıldız İzmir ve Manisa'ya gidecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Mersin'i ziyaret ederek çeşitli açılışlara katılacak.

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, AK Parti İl Başkanlığı'nın Keçiören'de düzenleyeceği ''esnaf iftarı''na katılacak. (19.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan bir dizi ziyaretler için İzmir'e gelecek. (14.00)

Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Uluslararası Enerji Zirvesi'ne katılmak için İzmir'e gelecek daha sonra Manisa ilini ziyaret edecek. (11.00)

Nusaybin Gümrük Kapısı'nın Yap-İşlet-Devlet kapsamında modernizasyonu öngören sözleşme Devlet Bakanı Hayati Yazıcı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla Gümrük Müsteşarlığı ve TOBB arasında TOBB kabul salonunda imzalanacak (16.00)

Evrensel Hukukçular Platformu, Ankara Adliye Sarayı girişinde referandum ile ilgili bir basın açıklaması yapacak. (11.00)

Hukukçular Platformu, ''Yargıtay'daki ses kaydı'' sonrası ortaya atılan iddialar hakkında Yargıtay'a suç duyurusunda bulunacak. (12.00)

Dünya Ehli Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun, vakfın referandumdaki kararıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (11.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz sırasıyla, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonunu, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar odası Birliğini ve MÜSİAD'ı ziyaret edecek. (12.00 - 14.00- 15.00)

Türkiye –Pakistan Gönülköprüsü Platformu Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Merkezinde Pakistan'a destek çağrısı yapacak. (11.30)

Ankara Sivil Toplum Platformunu oluşturan 12 sivil toplum kuruluşu referandum ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Merkezinde bir basın toplantısı yapacak. (11.00)

Ankara Genç İşadamları Derneği, Ankara Plaza Otel'de iftar yemeği verecek. (19.30)

Türkiye genelinde 150 bin üyesi bulunan Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği, İlci Otel'de düzenleyeceği basın toplantısı ile referandum kararını açıklayacak. (14.00)

Uluslararası Yöneticiler Derneği, Rixos Otel'de iftar yemeği verecek. (19.30)

Ankara'da bulunan dernekler, rekor iftar yemeği denemesinde bulunacak. (19.30)

EDP Mamak İlçe Başkanı Yıldırım, Talatpaşa Bulvarı üzerinde bulunan ilçe binasında referandum da evet kararının ardından üzerlerinde baskı oluşturulmaya çalışıldığı iddiasıyla açıklama yapacak. (13.30)

Şifa Hastaneler Grubu sel felaketinden etkilenen Pakistan'a yapacakları yardımla ilgili Şifa Hastaneler Grubu Genel Koordinatörü Doc.Dr. Mehmet Ateş'in katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

İzmir Ticaret Odası, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımıyla Özel Meclis ve Meslek Komiteleri toplantısı'nı gerçekleştirecek.

Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Atatürk stadyumunda basın toplantısı düzenleyecek (11:30)

A Milli Takım, Astana'da Kazakistan maçı hazırlıklarını sürdürüyor. (17.00)

Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Astana Arena'da Kazakistan maçı öncesinde basın toplantısı yapacak (17.15)

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı'nın yeni transferleri için imza töreni yapılacak. Törene Başkan Adnan Polat'ta katılacak (11.00)

Beşiktaş'ta Ankaragücü hazırlıkları devam ediyor (09.00)

Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarına devam edecek.